dijous, 12 de març del 2009

Alegacions Projecte Urbanització V.2009

Ja tinc a punt les alegacions per aquest projecte. Han estat moltes hores dedicades a veure punt per punt.
En termes generals, crec que s'han reduit despeses inutils, que curiosament, no van ser aceptades com a alegacions del anterior projecte. Una vegada més demostra que aquest govern actual del municipi, es capaç de qualsevol actuació abans de reconeixer que s'havien equivocat en alguna cosa.
Una cosa que em crida molt la atenció, es que en un païs on la democracia realment funcionés be, si realment un projecte haguès hagut tantes partides no necesaries, i s'haguessin modificat com ara han fet, la persona encarregada de això (recordem que tenim una persona contractada de confiança al ajuntament per aquesta tasca amb un bon sou) hauria saltat. Aquí ningú salta, ni ningú fa cap gest, ni tan sols davant de una crisi com la que vivim.

Resumidament, les alegacions aniràn en varios conceptes, que resumeixo aqui:

- Una partida de 45.000 euros per conectar llum al diposit de Can Figueres, que no entenc que hi fa.
- S'han eliminat els comptadors de llum del anterior projecte, pero no els de aigua, i crec que tothom té comptadors reglamentats (de compra o lloguer), i no es pot cobrar un de nou. A més a més, que pasa amb les parceles que no estan construides? Perque quan construeixin, i es volguin donar de alta els hi tornaran a cobrar el comptador (fico la mà al foc, perque ara no el tindràn instalat). Així, aquesta partida s'ha de eliminar.
-Seguim amb el tema de clavegueram. No es legal que ens intentin cobrar aquesta partida quan s'ha arribat al estat actual perque el ajuntament no ha fet els manteniments, pero ha cobrat les taxes corresponents. A més a més, hi han veïns amb factures de quan van fer les cases amb conceptes de "Conexió al clavegueram MUNICIPAL". No es pot cobrar dues vegades per el mateix concepte.
- Un altre punt. No ens toca pagar la estructura de una companya de aigues nova, quan desprès ens cobrarà.
- Un punt que veig, es que s'està fent tota una urbanització nova, pero no es dedicar ni un céntim a zones verdes. Si es volguès fer una urbanització nova no sería obligatori?
- Tornen a fer menció de sostenibilitat, ecològic, etc, pero no hi ha ni una sola mida al respecte.

Hi han alguns punts mes, pero en linies generals, aquests son els temes mes importants que he vist.

Espero serveixin.