dijous, 29 de juliol del 2010

NO VOLEM LA MERDA A DOSRIUS?

Estic una mica cabrejat amb les incoherencies de la gent. Per una banda, anunciem, i ho posem en els murs (que hem de veure cada dia al pasar) que no volem la merda, les basures, les escories, etc a Dosrius.

Pero desprès les tirem davant de casa. Fins fa pocs dies a Can Canyamars teniem un abocador de tota mena de merda i deixalles. Volia fer una foto i una cosa per un altre no la vaig fer, pero us aseguro que era vergonyòs el que hi havia tirat. Ens podem queixar amb raó que no recullen gaire sovint i enseguida s'omplen els 4 contenidors verds i el marró (tot això per a tota una urbanització com Can Canyamars).

Pero el que no podem fer per comoditat es tirar la MERDA en una parcela al costat de les basures.
Hi ha a Argentona la deixalleria, i també hi ha un telefon per demanar que vinguin a recollir els trastos vells. A mès a mès, de tant en tant pasa una forguneta (d'un veí de la urbanització) que recull la CHATARRA. També li podem fer un favor i donar-li a ell, ja que es guanya la vida d'aquesta manera tan respectable com un altre.

Pero no ens podem omplir la boca de dir que no volem merda al poble (escories) i tirar les nostres propies (quan no ens veuen). Visc al davant i us aseguro que ningú tirar aquestes coses de dia (o sigui que son conscients que no s'ha de fer).

A veure quants dies mantenim aquest espai net (cosa que també aprofito per dir al ajuntament que podrien fer com a Can Figueres i vallar aquesta parcel-la.

A mès, vull recordar del alt risc que comporta tirar vidres, fustes, etc a una zona on rapidament pot escampar-se un foc.