dilluns, 20 de desembre del 2010

400.000 euros

El ajuntament ho ha anunciat com si tal cosa.
Això es el que es gastarà en la piscina de Can Massuet.
Usuaris? Els de Can Massuet. Temporada? Estiu.

Amb els mateixos diners s'haguès pogut cobrir la piscina de Can Batlle.
Usuaris? Tot el poble. Temporada? Tot l'any

Pero ja se sap que quan no es tenen idees i es va a "bandazos" es molt dificil prioritzar el que realment es important i necesari.

Si us plau, que arribi la primavera ja !!!

8 comentaris:

L'Albert ha dit...

No es cert, d’idees en tenen i moltes però no van en la direcció de resoldre els problemes de la gent del municipi,la finalitat de la seva gestió es altre.

No veieu en això una opinió personal de que no seria bo una piscina en can Massuet que la gaudiríem tots, però es de boixos que amb la que esta caient i amb les necessitats mes primaries no cobertes de cada dia mes persones en el municipi a les que cada vegada els demanen un esforç econòmic mes gran i si no espereu als IBIS dels propers anys que veureu de on surten els diners.

Tenint l’ajuntament que fer un pla de sanejament per que els bancs li financiin els deutes, no troben altre prioritat que destinar els diners a una segona piscina en el municipi que demanarà de un manteniment anual, unes assegurances i de uns monitors i que es farà servir 30 dies a l’any.. tot per rascar uns vots, com si a la gent la poguessin comprar.

A can Canyamars els veïns estan arreglant se ells els carrers pagant voluntàriament 50 euros per comprar el material, al regidor d’hisenda i urbanisme ( com a responsable) i a la regidora de medi ambient ( per que viu a can Canyamars) els vaig enviar un mail explicant los el que passava i ja que l’ajuntament fa servir els carrers i tenint en compte que el municipi es propietari de les zones verdes, li demanava una col•laboració econòmica amb els veïns, encara que fos simbòlica.

Desprès algun l’he vist en el carrer i els hi he recordat, si, si “ho hem de parlar” i a hores d’ara encara espero la contesta.

Ho dic com a complement de la entrada que fa en Santi.
Aquí com que ho donen per perdut ja ni contesten.

Encara hem de passar molt de fred fins que arribi Maig.

Santi, et desitjo a tu i als teus lectors unes bones festes

carlesp ha dit...

Estic d'acord amb tu, Albert. Això és una promesa electoralista tipus "peatonalització dels carrer de Dosrius" de fa dues legislatures.

Espero que la gent de Can Massuet no mossegui l'esquer.

Salut,

Carles P

Anònim ha dit...

Una vegada passades les eleccions tancaran la piscina perque no n'hi haurà prou diners per mantenir un socorrista,reparacions, etc...
Totalment d'acord amb l'Albert.
Bones Festes a tots...

Anònim ha dit...

Os puedo asegurar que el coste real de la piscina es de 160.000 euros. El resto son comisiones. Y mi fuente de informacion es de fiar. Se estan haciendo su plan de jubilacion para cuando se les acabe su gobierno.

A.H

Santi Rivelles ha dit...

No m'agrada que es publiquin dades, que no es demostrin, tot i que molts sospitem que podrien ser veritat.

Anònim ha dit...

Y no seria mas practico cubrir la piscina de Can MAssuet y asi tendriamos una piscina de verano y otra para todo el año???

L'Albert ha dit...

No solo es cubrirla Jorge, hay que mantenerla, calefaccion, limpieza, personal, socorristas.

Anònim ha dit...

Bueno eso vale tanto si cubres la de Can Batlle y la de Can Massuet no? Lo decia pk Santi proponia cubrir Can Batlle con esa propuesta nos quedamos sin piscina de verano y con una de todo el año. En fin veremos ke pasa en mayo