dilluns, 8 de juny del 2009

HEM GUANYAT !!!

SIIIIIII, HEM GUANYAT DE CARRER LES ELECCCIONS !!!

Els que vam decidir NO anar a votar hem guanyat. Cada vegada som mes els que la política tal com està plantejada actualment no ens diu res. No creiem en aquest sistema caduc amb incompetents al capdavant.

Un clar exemple de que el sistema democràtic no es tal, es, que encara que nomès haguessin votat els polítics, i la abstenció haguès estat del 99,9%, no s'haguès impedit que es composés el parlament. Tots els polítics haurien de fer una reflexió profunda, pero per desgracia no la faran.

Avui mateix, despres dels resultats electorals, ja es veuen els comentaris dels polítics. Sempre apunten a que la culpa no es de ells, i en tot cas la ciutadania, no sabia que es votava. Ells mai son culpables.

Fa anys que promoc que els vots en blanc tindrien que representar diputats amb la cadira buida. Ja veurieu si quan mes de mig parlament estiguès vuit, es preocuparien de intentar captar els vots a base de fets, de les cadires buides. Això sería mes democràtic. Evidentment, això no ho faran, perque no els interesa, tot i que sería la manera més democràtica.