divendres, 3 de setembre del 2010

Al menys algú l'utilitzarà !!!


Al menys, un club de fora de Dosrius farà us d'aquesta magnífica instalació que tenim a Canyamars i que no podem fer servir.
Com potser que tothom no sapiga la historia, la comento:
El projecte de remodelació del pavelló contempla (encara ara) el terra de parket, per poder practicar tota mena d'esports i actes, pero el alcalde va "ordenar" el canvi del terra per un de profesionalitat esportiva. El terra actual està molt be, si es per practica els quatre esports que son aceptats amb aquest terra. Ni el patinatge (amb gran representació a Dosrius), ni el propi basket (amb cistelles instalades) es poden practicar amb el terra actual, ni com ja sabeu, actes de festa major, balls, etc. Això si es pensar en el bé comú del poble. Pero es clar, es veu que el alcalde tenia que pagar algun favor a algú. No vull pensar que es simplement perque es el millor terra per el futbol sala (esport que juga el fill del alcalde).

En fi, m'alegro de que al menys, algú de fora del nostre municipi, faci servir els nostres equipaments...

BENVINGUTS AL MUNICIPI, VEÏNS DE LA ROCA.


3 comentaris:

J.L.Rueda ha dit...

Haurem de seguir l'exemple dels veïns de la Roca i quan algú vulgui jugar a Bàsquet, patinar, ballar, reunir-se, etc ... haurà d'anar a buscar-se la vida en un altre municipi.

Si més no els veïns de la Roca que vinguin al pavelló, podran "gaudir" dels carrers de Canyamars ... a veure si almenys així se li cau la cara de vergonya al Caudillo.

Per cert ¿quants diners els cobrarà l'Ajuntament?

Salut

Anònim ha dit...

¿Vergonya? aquet senyor no sap lo que es, y en cuant a cobrar no hu sabràs mai.

Anònim ha dit...

Este tema me recuerda al de la remodelación con el plan E de la plaza de la Germandat...costó un potosí. Se compró un entoldado móvil para resguardarnos de la lluvia en caso de actos públicos, pero el último día de la "Festa Major" de Canyamars se nos aguaron las habaneras...y la "Festa Major" se nos acabó así, "como del rayo".

El problema es que no estamos unidos para liársela gorda antes de que cometa este tipo de barbaridades...¿Las razones?Ni las sé...