dimarts, 12 de juliol del 2011

Can Canyamars a TV3

http://www.tv3.cat/videos/3618652/TN-comarques-11072011
Us convido a veure el video emès ahir, i ha opinar a la web de tv3. Ja està be, que el nostre alcalde sempre repeteixi com un lloro de fira el mateix, sense dir totes les veritats.

4 comentaris:

Santi Rivelles ha dit...

Resposta publicada a tv3.cat:
http://www.tv3.cat/videos/3618652/TN-comarques-11072011

El alcalde té raò. Es il-legal fer-hi obres amb diners públics a zones privades. El que no diu és que també es il-legal cobrar taxes de clavegueram a zones privades i no fer manteniment de les mateixes. El que no diu és que tampoc és gaire ètic cobrar el 100% d'impostos com si estiguessim al centre del poble amb tots els serveis. El que no diu és que quan li ha interessat Sí que ha fet obres d'asfaltament per a que les persones que venen de fora i tinguin que pasar per els nostres carrers per la festa major, els trobin bé. El que no diu és que quan vol, desvia el tràfic per la nostre urbanització (tot i que es privada com ell diu). I el que no diu, és que fa 8 anys va prometre que estaría arreglada i recepcionada la urbanització. Si no ho està no es per els veïns, si no per la incompeténcia del equip del ajuntament que porta aquest tema.

Anònim ha dit...

Sr. Rivelles el que han de fer es que per festa major no deixeu passar cap cotxe per els carrers quan l'ajuntament talla el carrer principal. Així si que us fareu notar!!!

Anònim ha dit...

comparto plenamente Santi,este es el procedimiento avitual de intoxicación que utiliza el alcalde,componer la información con el formato cortar y pegar,aqui pongo y a partir de aquí,me lo como y lo engancho con este trozo que me queda de perlas,el resultado la información a la carta,desfigurada y desvirtuada,hecha a medida para su exclusivo beneficio y el de sus agregados. Todo reluce con el brillo de la mentira y la hipocresía,lo sabemos quienes vivimos en Dosrius,por desgracia no toda la población conoce esta realidad,aunque cada vez son más los que la experimentan.Entraré por descontado en la Web de Tv3,para dejar mi opinión y animo a que lo hagan más personas del municipio.Quién calla otorga.

PEP YO ha dit...

Per què sempre us poseu amb mi. Que us he fet a part de convertir Dosrius en un poble per les PERSONES, amb grans instal.lacions esportives, magnifiques plaçes, locals pers les associacios de veïns amb nevera i màquina de cafè.
Què més voleu? Per la merda de sou que cobro ja n'hi ha prou. Venent 4 arbres de nadal o un parell de sacs de mongetes m'en treuria mes calers i seria menys sacrificat que tenir que estar sempre al servei de la població. Sort en tinc ara que m'han fet costat els meus amics del PePe, junts podrem exterminar als farsantes que es diuen indignats. Indignat ho estic JO. Que s'han cregut, ja els arreglaré.