dilluns, 29 de març del 2010

ESCORIES NO ???? QUINA PAXORRA !!!

Feia temps que no veia alguna cosa així. Pero haig de dir que avui he al.lucinat quan arribava de Mataró, i he vist a la pantalla de leds:

L'AJUNTAMENT DIU NO A LES ESCORIES !!!

Quasi m'empotro contra el monolit, ja que no m'ho podía creure.

He pensat, 28 de desembre? NO.

Llavors, la meva ment enrabassada ha començat a funcionar:
Es clar, tots els que venen  a Dosrius per Setmana Santa (no se quants son pero son uns quants), i voten a Dosrius, necessiten saber coses per les properes eleccions. El nostre alcalde ja ha començat la campanya. Els "Domingueros" ho veuran i diran "Carai, quin ajuntament més bo tenim".
Això anirà sumat al full informatiu que el ajuntament ens donarà a principis del estiu (per els domingueros), on recordarà que ells han estat lluitant contra les ESCORIES.

Tot això estaría molt be, si no fos perque els que vivim aquí sabem el que ha passat. El que defensaven uns, i el que ens deia el ajuntament. I ara tenen la "PAXORRA" de dir com si haguessin estat lluitant per  fer fora les  escories, quan tots sabem el que ha passat, i el que volia el ajuntament (que era tot el contrari).

A mi  m'indigna que hi hagi gent que pensi que som imbécils, i el únic que els interessa es mirar el seu profit personal. I això vol dir voler tornar a guanyar a les eleccions, costi el que costi, i dient el que sigui.

Espero que siguem tots una mica intel.ligents.



PD: Gracies Ajuntament per donar-me una motivació especial (que em faltava) per arrancar una nova revista informativa a Dosrius. Tothom ha de saber el que "realment" passa aqui, no el que vostés diuen que passa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens raó Santi però no t'amoïnis perque la veritat s'acaba sabent sempre, només és qüestió de tenir paciència.

M.S

Anònim ha dit...

Soy una persona mayor, pero ésto no me deja de reconocer que tenemos que ir a que no nos tomen el pelo, los últimos cuatro años han sido una estafa para todos, primero Can Canyamars y luego las escorias, éste señor como muy bien podemos decir es un dictadorcillo de poca monda y quiere volver a ganar las elecciones caiga quien caiga.