dimarts, 9 de març del 2010

Temporal de Neu a Catalunya

Ja ha passat !!!.

Pero com sempre, alguns no han fet els deures.
Ahir quan va començar a nevar, ja vaig preparar el grup electrògen de emergencia, perque ho veia a venir. A la que cauen mes de cuatre gotes, o neu, o el vent es mes fort del normal...

APAGON !!!.

Ahir van ser unes 5 hores. M'esperava més. Al menys van ser "eficients".

No sé que fariem si estiguessim una setmana amb les condicions de ahir. Pero tot es per no preveure ni destinar a allò que pot suposar un problema en el futur. Es clar, es que val molts diners, diran !!!

Endesa va guanyar 3.430 millones d'euros de beneficis el any passat. Res mes a dir.

De un altre banda, per exemple, ara s'arreglarà Can Canyamars, i ningú del ajuntament (tot i que s'ha dit en activa i en pasiva) ho creu convenient. Jo he fet varies al.legacions al respecte i el únic que van dir era que "no estava previst". El que demanavem era enterrar l'electricitat. Allò que en zones noves es obligatori, aqui ningú ho veu així, tot i que sigui una "urbanització nova" tal com diu el projecte i diuen ells.

Això sería preveure mals futurs, perque esta clar que no serà la última vegada que ens quedarem sense llum. Aquest cop potser no ha hagut cap problema a Can Canyamars, pero ahir va caure un arbre, com a mínim. El passat temporal de decembre a mi em va tirar 2 arbres. Podrien haver caigut sobre les linees electriques i ja estariem amb el problema un altre cop.

Pero, ho he dit moltes vegades, quan no hi ha voluntat de resoldre els verdaders problemes ...

2 comentaris:

L'Albert ha dit...

Es ben cert el que dius Santi, i greu, anem vorejant la desgracia, un dia en passarà una de grossa, nomes una puntualització pel que fa al projecte d’arranjament de Can Canyamars.

Tot el que es posa en el projecte ho hem de pagar nosaltres.
No pots anar demanant mes millores i queixa’n te que puja molt.

Es un tema molt debatut en la associació de propietaris i pel que fa a els subministraments ja teníem molt clar tot el que es tenia que fer i com fer ho.

Nomes ens falla el que triga el nostre alcalde en solucionar alguna cosa, això ja fa molt de temps que tindria que estar resolt.

O quedarà la urbanització buida per que aquí no es pot viure o un dia tindrem una desgracia, estan posant hi tots els elements necessaris.

Santi Rivelles ha dit...

Jo no dic que ho tinguem que costejar nosaltres. Només ens faltaria.

Pero quan s'aixequi tot, seria el moment mes econòmic per la companya. Pero, es clar, si no se'ls presiona perque ho facin, no ho faran voluntariament.

Quan interessa , diuen que la normativa per a urbanitzacions NOVES diu que no es por ficar les faroles en els pals de la llum. Quan interessa no diuen que les noves també han de tenir la llum enterrada. ¿Perqué als propietaris ens obligan a cumplir amb la normativa nova, i als proveïdors no?

Ja estic cansat de que ens tractin de idiotes.