divendres, 10 d’abril del 2009

+ INCOHERÈNCIES A CAN CANYAMARS

Al.legació 46 del 5-4-2007 presentada per Santi Rivelles:

Considero que no és necessari la demolició total del paviment, basant-se en un informe demanat per l'Ajuntament a l'any 2001. Això permetria la reducció del cost del projecte.

Resposta del ajuntament:
L'estat que presenten les vies actualment és molt precari. Els trams que es podrien aprofitar son molt minsos. No sortiria a compte aprofitar-los, ni el l'aspecte econòmic ni tan sols en l'aspecte tècnic en la seva posada en obra.
Els gruixos de formigó són molt irregulars, hi ha moltes fissures en les lloses i la superficie presenta grans irregularitats. El cost econòmic de la reparació d'aquests tipus de paviments no és viable i la vida útil del nou paviment quedaria escurçada en gran mesura.


Ara us recordo el comunicat que el 29 de gener del 2009 ens va enviar el ajuntament:
Per poder baixar el preu s'ha pensat que en lloc d'arrancar 16km de carrers, incloses les voreres construïdes i vorades existents, carregar la runa a un camió i enviar-la a un gestor de residus, tal com estava comptat, sería millor portar una trituradora de runes a Can Canyamars i així tots els materials que es treguin es podrien triturar i servir de base per al nou asfaltat.
També s'aprofitarien el 70% de les vorades i rigoles existents, només es canviaran les que estiguin en males condicions.

Treieu les vostres propies conclusions !!!
Com voleu que confii en els actuals governants?

1 comentari:

Anònim ha dit...

En fí Santi, que en el nou projecte ho aprofitaran tot, no faran rès i ens cobraran 9 milions en concepte d'administració municipal del projecte, ja, ja.

No fá gracia, que potser s'ho estan rumiant de debò.

JORDI FORT