diumenge, 26 d’abril del 2009

NOVA ESCOLA BRESSOL DE DOSRIUS

Dissabte vaig anar a visitar la escola bressol de Dosrius, ja que feien la jornada de portes obertes.
Va estar una experiencia positiva.
Feia molts anys que no tenía un sentiment com el de dissabte. Per primera vegada en molts anys, vaig veure un projecte on es veia de lluny que s'havien invertit moltes hores i diners per fer una feia ben feta. Era un sentiment de orgull per veure unes instalacions que tindrem a Dosrius de molta qualitat. Unes instalacions amb bons acabats i materials. Integrades al entorn. I amb una previsió d'espais que crec serà suficient per a molts anys. I sobre tot, molt funcionals.

Desde aqui, moltes felicitats a tots els que han participat en aquest projecte fet realitat.

Nomès falta que ara s'arrangin els accesos, per que no tinguem que viure aquelles histories que vam viure fa anys quan pluvia a la antiga escola de Dosrius (ara escola bressol).
Hem de tenir en compte que molta gent hi accedirà amb cotxets per a nadons.

Hem de estar orgullosos d'aquesta nova instalació. També ara esperarem quin son els costos per als usuaris. No cal recordar que la crisi farà que molta gent no pugui fer front a aquesta despesa si es elevada.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Seguro que la instalacion esta de PM, pero al leer tu entrada me has recordado a nuestro alcalde en la forma de expresarte, espero que solo sea eso... Me alegro por la instalacion
Saludos

Santi Rivelles ha dit...

Y que se supone que debo contestar a este comentario, Homellop?
¿Cuando critico también me parezco a alguna otra persona?
Creo que las cosas hay que criticarlas cuando están mal, o reconocerlas cuando están bien. No se me han caído los anillos por ello.

No soy de la escuela de atacar siempre, aunque sea sin motivos. Y si mis expresiones te recuerdan a alguien, pues lo siento. Me expreso como sé hacerlo.

Un saludo.

Anònim ha dit...

No es obligatorio comentar las entradas. Y estoy contigo al burro hay que darle palo o zanahoria segun convenga.
COn la primera entrada no queria decir que estubieras a favor o en contra de nadie unicamente que me habias recordado al alcalde por la forma de expresarte y no me malinterpretes, es solo eso una coincidencia en la forma de decir las cosas.
Saludos

Anònim ha dit...

No et molestis Santi, però jo també vaig pensar el mateix que el Jorge, el teu estil literari s'assembla molt al del alcalde en aquesta entrada. Si no et conegues diria que li redactes tú els seus escrits.

JORDI FORT