dilluns, 6 d’abril del 2009

PROU GOSSOS SUELTOS !!!

Vull explicar que aquest cap de setmana he estat donant un vol amb el meu fill petit per la urbanització de Can Canyamars. Es bastant normal i comú veure animals lliures, sobre tot, per la part de dalt de la urbanització.

Tots ho veiem a diari, i quasi ho veiem com a normal, pero els fets que van succeir em van fer canviar de opinió. En un moment de la excursió, van sortir 2 gossos que ens van plantar cara. Un d'ells tenia collar, i el veig sovint per la urbanització. Al principi vaig intentar anar per un altre costat, pero ens van seguir i quan estaven a uns 4 metres es van posar mes furiosos i van ensenyar les dents. Vaig agafar un roc del terra per si escàs. El meu fill no te por dels gossos, i sempre va enrera de ells, pero quan va veure la situació, li va agafar pànic.

Al final no va passar res, pero no vull pensar el que podria haver succeit. Nomès vull recordar la obligatorietat de tenir els gossos a dins de cada parcel-la, i en cap cas lliures. Si un dia passa alguna cosa, que el ajuntament i el propietari del animal ho tingui molt clar. Aniré contra ells a totes. No es pot permetre que uns fagin els ulls cecs i els altres no siguin responsables dels seus animals.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que suerte la tuya, yo me lleve un mordisco en la zona donde la espalda pierde su noble nombre. Te aconsejo que no esperes a que pase algo mas para poner la denuncia, si puedes averiguar de quien es el perro yo no me lo pensaria.
Saludos
HOmellop

Anònim ha dit...

Els meus fills encara no han estrenat la bici d'aquest Nadal, els hi fà por sortir al carrer perquè els cops que ho han fet els han empaitat gossos amb actitud agresiva. Es cert que molts d'ells porten collar, però també que alguns propietaris els hi treuen per si a cas passa alguna cosa poder negar que son seus. Que pensa fer l'ajuntament sobre aquest tema?

JORDI FORT

Anònim ha dit...

No es un problema exclusiu de Can Canyamars. A Can Massuet n'estem bastant farts d'aquest tema. Es mes es dona el cas que el propietari del Bar de Can Massuet, en te un sempre voltant al seu aire i matant els gats que va trobant. No es gaire agradable veure com un gos mata a un gat al mig de la zona esportiva.
Eduard

Anònim ha dit...

Lo que es más indignante es que las asociaciones de vecinos no digan nada. Mucha pancarta para sus reuniones y poca cosa más.

Que no vea un perro que entre en mi finca o me plante cara.

Jose M.

Anònim ha dit...

Jose M. Eso de que las AVV no dicen nada lo dices ¿Con conocimiento de causa o por que te rota?
Que sepas que la AVV de Can MAssuet este tema lo tiene muy presente y se saca periodicamente en las reuniones con los representantes municipales otra cosa es que estos tengan ha bien hacer algo.
Saludos

Anònim ha dit...

Supongo que lo decias por la de Can Canyamas, que su mismo presidente tiene los perros sueltos en la calle.
Es lo que hay.